e
Esenköy'e emisyon asfalt! 28 Şubat 2017 Salı

Fethiye Belediyesi tarafından Esenköy’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fethiye İşletme Fakültesi’ne giden yollarda emisyon asfalt çalışması başladı. Yol üzerinde ikametgah eden vatandaşlar, Fethiye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek, “çamur ve tozdan kurtulduk” diye konuştular.

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan emisyon asfalt, bölge sakinlerince memnuniyetle karşılandı. Özellikle bölgeye giden dolmuş şoförlerinin de yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduğu görüldü. Dolmuş şoförü Osman Berat, “Bu yollar gerçekten toz içindeydi. Allah Fethiye Belediyesi’nden razı olsun” diye konuştu. Samet Koca ise, “Bu yollar her zaman toz olurdu. Asfalt döküldüğü için memnunuz” dedi.

“Bizi Fethiye Belediyesi kurtardı”

Bölge sakini Yılmaz Özgür ise, “Burası önceden çamurdan geçilmeyen bir yoldu. Hele yağmur yağdığı zaman her yer çamur balçıktı. Allah bin kere yapanlardan razı olsun. Başta Fethiye Belediyesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Zaten bu yol yapılmadan bizi Fethiye Belediyesi yola çakıl döküp rahatlattı. Yolu her gün suladı. Şimdi de asfalt yapıyor. Allah yapanlardan razı olsun. Şimdi daha da rahatız. Bundan sonrası bal kaymak” diye konuştu.

20.02.2018

2016 Faaliyet Raporu 2017 Performans Programı Meclis Kararları Fethiye Kaymakamlığı
  2015 Faaliyet Raporu 2016 Performans Programı Kamu Hizmet Standartları Tabloları FETAV
  2014 Faaliyet Raporu 2015 Performans Programı   FETOB