Kamp için Fethiye’yi tercih ediyorlar… 01 Şubat 2017 Çarşamba

Her yıl olduğu gibi Fethiye Belediyespor Kürek takımı tesisleri kürek takımlarının vazgeçilmez merkezi oldu. Kamp amacıyla gelen kürek takımları Fethiye Belediyespor Kürek takımı tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, Şişe Cam, Koç Üniversitesi kamp çalışmalarını sürdürürken, önümüzdeki günlerde ODTÜ’nün de katılacağı belirtildi.

Kürek takımlarının vazgeçilmez merkezi haline gelen Fethiye’de yine Fenerbahçe, Şişe Cam ve Koç Üniversitesi kürek takımları kamp çalışmalarını sürdürüyor. Fethiye Belediyespor Kürek Takımı ev sahipliğinde Fethiye Belediyespor Kürek Tesislerinde, bütün takımlardan toplam 72 kürekçi sezona hazırlanıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Yıldız Takımı Antrenörü Ozan Yelaldı, “Konumu, hava şartları, yapısı ve güvenliği ile cazip bir kürek tesisi olması dolayısıyla Fethiye Belediyespor Kulübü ve Nasuh Dinçer hocamızın destekleriyle Fethiye’de kampımızı gerçekleştiriyoruz. Konaklama açısından zaten fazlasıyla rahat bir kamp dönemi geçiriyoruz. Ayrıca Fethiye’ye ne zaman gelsek hep güler yüzlülük ile karşılaştık. Bu nedenle Fethiye’yi tercih ediyoruz” şeklinde konuştu.

22.10.2017