Yeni Trend Fethiye 30 Ocak 2017 Pazartesi

Dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olan EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını 19. kez açtı. Fuarda Fethiye stantları katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Dünyada ve Türkiye’de turizmde öne çıkmak isteyen iller, beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin yer aldığı EMİTT Fuarı 19.kez kapılarını açtı. Fethiye bu fuara Fethiye Belediyesi tarafından açılan stant ile ‘yeni trend Fethiye’ sloganıyla kapılarını açtı. Hem slogan ve stant katılımcılar ile ulusal basının gözdesi haline geldi. Fethiye’deki neredeyse tüm STK’lar Fethiye standı önünde bir araya geldi.

29.06.2017