e
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı 10 Ocak 2017 Salı

1999 yılından bu yana halkımızla aramızda köprü olan, çalışma arkadaşlarımızdan ayrı tutmadığımız, bazen farklı fikirlere sahip olsak da, kırmadan, hakaret etmeden her türlü eleştiriyi yapan, daha güzel bir Fethiye için mesai harcayan tüm basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.

Basın kurumlarının taşlanmadığı, Dünya basın özgürlüğü sıralamasında üst sıralara doğru çıktığımız, devletine, milletine ve bayrağına ihanet içerisinde olanlar hariç, gazetecilerin dört duvar arasına hapsedilmediği günlerin gelmesi temennisiyle, zor şartlarda, fedakârlık isteyen bu mesleği icra eden kardeşlerime görevlerinde başarılar diliyorum.

13.12.2017