“Faruk kardeşimi bu göreve layık görenleri kutluyorum” 5 Ocak 2017 Perşembe

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Faruk Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Saatcı, “Kendisini bu göreve layık görenleri kutluyorum” diyerek, “Faruk zaten söz değil, icraat adamıdır. Başarılı olacağından en ufak bir şüphem yok” ifadelerini kullandı.

“3 tip insandan kork: Usulsüzden, gusülsüzden, Resul’süzden”
Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “Faruk kardeşimin İlçe Milli Eğitim Müdürü olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getiriyorum. Kendisini bu göreve layık görenleri kutluyorum. Ben Faruk’u yeni tanımıyorum. Çok önceden bu yana arkadaşımdır. Fethiye’nin çeşitli okullarında yapmış olduğu müdürlük sırasında neler yapabileceğini kamuoyuna, eğitim camiasına göstermiş bir kardeşimiz. Bu anlamda Fethiye’nin İlçe Milli Eğitim Müdürü olması sıfatıyla Fethiye’deki eğitimin başarısını, ihtiyaçların giderilmesini kısa sürede değişiklik yaparak hepimize göstereceğine inancım sonsuz. Üç tip insandan kork derler; usulsüzden, gusülsüzden, Resul’süzden. Usul gereği benim kardeşim, ‘Milli Eğitim Müdürü oldum” diye bizi ziyaret ediyor, bu nezaketi gösteriyor. İşte bu da adap ve usulden geliyor. Allah utandırmasın. Faruk zaten söz değil, icraat adamıdır. Başarılı olacağından en ufak bir şüphem yok” dedi.

“Birlikte güzel işlere imza atacağız”

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ise, “Başkanım hakkımızda güzel sözler söyledi. Bu sözlerle üstümüze ayrı bir sorumluluk yükledi. 27 Aralık tarihi itibariyle görevimize başladık. Biz makamları bir sorumluluk ve hizmet merkezi olarak görüyoruz. İnşallah birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Çünkü yerel yönetimlerle, merkezi yönetimlerle el ele vermediğimiz takdirde belli noktalara ulaşmamız mümkün olmayacaktır. Sayın Belediye Başkanımızın eskiden bu yana eğitime verdiği katkıları biliyorum. Bundan sonra da esirgemeyeceğinden eminim. Kendisine bir nezaket ziyaretinde bulundum. Bundan sonra güzel şeyler Fethiye’mizi bekliyor. Ben başkanımıza yaptığı ve yapacağı icraatlardan dolayı ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

24.06.2017