e
Garnizon Komutanına taziye ziyareti 19 Aralık 2016 Pazartesi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz gün hainler tarafından Kayseri’de askerlerimizin çarşı iznine çıktığı sırada gerçekleşen terör saldırısı sonrası Fethiye Garnizon Komutanı Yarbay Cem Öztürk ile askeri personele taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, şehit olan 14 askerimiz için 14 karanfili Yarbay Öztürk’e takdim etti. Ziyarette şehitlerimiz için dualar edildi.

Başkan Saatcı sert konuştu.

Ziyareti beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Mete Karacadağ ile birlikte gerçekleştiren Başkan Saatcı, yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’taki saldırı sonrası Çevik Kuvvet polislerimize taziye ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün de Garnizon Komutanımız Cem kardeşimizi ziyaret ediyoruz. Elimizden bu geliyor. Daha çok şey elimizden gelir ancak konumumuz gereği bunu yapıyoruz. Çok şükür elimiz her şeyi tutuyor, kafamız da çalışıyor. Askerliğini komando olarak yapmış birisi olarak, devlet askerine bakıyor ancak çarşı izni askerlerimiz için çok özeldir. Çarşıda sivil kıyafet giyersin, hayallerin vardır, sevdiğin vardır. Bir kafe köşesinde arkadaşlarınla sohbet edeceksindir. Savunmasız, hayalleri olan çocuklarımızı, ana kuzularımızı katlettiler bilmem ne çocukları. Şerefsizce, kahpece, alçakça… Biz de komutanımın yanına gelip, taziye sunmaya geldik. Morali üst düzey olmayan bir orduyla bu topraklarda devlet olamayız. Bizim bu saatten sonra yapacak olduğunuz şey, ordumuzun moralini halk olarak yüksek seviyede tutmaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, hepimizin evlatları onlar, başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.  Ziyaretin ardından Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Musluk şehitlerimiz için dua etti.

25.04.2018