Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nden Belediyemize ziyaret 25 Kasım 2016 Cuma

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Fethiye Belediyesi’ndeki Beşiktaşlıları ziyaret etti. Özkan Torunoğulları’nın Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, derneğin yeni yapılanması, Fethiye’de Beşiktaş için gerçekleştirilmesi düşünülen projeler ve üyelikler ile ilgili konular konuşuldu. Ayrıca Belediye personeline üye kartları ve hediyeler sunuldu.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin camia ve taraftar bütünleşmesi adına başlattığı ziyaretler sürüyor. Başkan Özkan Torunoğulları ile üyelerden Serhat Yılmaz, Zafer Aykaç, Miraç Efe Doğan, Necati Kaya, Mehmet Özdemir, Mustafa Ercümer ve Yalçın Coşkun, Fethiye Belediyesi’ni ziyaret etti. Dernek üyelerini, Belediyenin Beşiktaş taraftarları adına  Süreyya Alim, Hakan Alp, Turgut Sevik, Çağdaş Severoğlu, Can Mete Tunçel, Ramazan Gönül ve Eyüp Asyalı’dan oluşturulan temsil heyeti karşıladı.

Başkan Torunoğulları, dernek üyeleri adına yaptığı konuşmada, bu ziyaretlerin, yeni yapılanmalarını anlatma ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vermek amacını taşıdığını belirtirken, oluşturulan ortamdan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Birlik içinde, el ele vererek , Beşiktaş’a gönül verenlerle Fethiye’de fark yaratmak istediklerini de belirten Özkan Torunoğulları, diğer takımların taraftar dernekleri ile de centilmence ilişkiler kurduklarını dile getirdi, kongre ve dernek üyelikleri konusunda destek istedi.

Dernek üyelerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Fethiye Belediyesi’nin Beşiktaş taraftarı personeli ise,  bu birlik ve beraberliğin gelişmesi ve güçlenmesi adına gereken katkıyı vereceklerini belirtti.

Ziyarette Beşiktaş Taraftar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, Belediye personeli içinde yeralan üyelere kartlarını takdim etti ve çeşitli hediyeler sundu. Keyifli sohbetlerin yaşandığı ziyarette, dernek üyeleri ve belediye personeli, takımlarına duydukları sevgiyi, çocukluklarından kalan hatıraları ve yaşanan anıları paylaştı.

18.08.2017