Engellilerimizi bu yıl da unutmadık. 18 Kasım 2016 Cuma

Ağız ve Diş Sağlığı haftası dolayısıyla anasınıfı ve ilköğretim öğrencilerine diş macunu ve fırçası dağıtımı yapan Fethiye Belediyesi, engellilerimizi de unutmadı.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz’ın katıldığı dağıtımlar, Özel Saygın Rehabilitasyon Merkezi’nde başladı. Sınıflarda eğitimcilerle birlikte diş macunu ve fırçaları minik öğrencilere hediye eden Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, 2006 yılından bu yana bu kampanyanın sürdürüldüğü ve belediyecilikte istikrarın önemli olduğunu kaydetti. Cesur, “Bugün dağıtımlarımıza Özel Saygın’dan başladık. Ben engelli öğrencilerimizin eğitimi konusunda büyük emek harcayan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

“Engelli aileleri Belediyemizin ‘engellilerin’ yanında olmasından memnun”
Özel Saygın Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Musa Acar ise, “Bu kampanyayı başlatan değerli belediye başkanımız Behçet Saatcı’ya ve Mehmet hocamıza teşekkür ediyoruz. Biz zaten belediyemizle ortak işbirliği konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve aileler belediyemizin engellilere olan bakışından oldukça memnun. Belediyemizin desteklerinin devam edeceğimizden şüphemiz yok. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Nursel Özdemir’de de öğrencilerle yakından ilgilendi.

Özel Saygın Rehabilitasyon Merkezinin ardından Fethiye Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, burada da engelli öğrencilerle yakından ilgilendi. Diş macun ve fırçalarını öğrencilere hediye eden Cesur, engellilere bakış açılarının belli olduğunu ve bu geleneğin süreceğini belirtti. Uzun süre rehabilitasyon sınıflarında öğrencilerle ilgilenen Başkan Yardımcısı Cesur’a, Fen İşleri Müdürü Şahin Konuk ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Halime Ok da eşlik etti.

22.06.2018