Temizlik personeline sağlıklı yaşam eğitimi 11 Kasım 2016 Cuma

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Toplum Sağlığı işbirliğinde Fethiye Belediyesi Temizlik Müdürlüğü Personeli’ne sağlıklı yaşamak ve obezite konusunda seminer verildi.

Fethiye Belediyesi iş sağlığı ekibince Kasım ayında yapılan kan şekeri, tansiyon, beden –kitle endeksi taramaları sonucunda Temizlik Müdürlüğü personellerine eğitim verildi. Toplum Sağlığı Merkezi’nden diyetisyen Dilber Pihava ve Psikolog Koray Akkuş seminere katılım sağlayarak, temizlik personellerine bilgiler aktardı. Fethiye Belediyesi Doktoru Serpil Dündar tarafından da obezite ve obezitenin neden olduğu hastalıklar başlığını ele aldı. Doktor Dündar ayrıca tarama sonucunu personelleriyle paylaşarak, daha fazla dikkat edilmesi için önerilerini sundu. Seminer yaklaşık 2 saat sürdü.

30.04.2017