Belediyespor Voleybol Takımı 3’te 3 yaptı! 7 Kasım 2016 Pazartesi

2016-2017 Voleybol ligine muhteşem bir başlangıç yapan Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı, Fethiye G.S.İ.M ve Menteşe Belediyespor’un ardından Muğlaspor’u da yenerek ligde 3’te 3 yaptı.

Geçtiğimiz sezon il ve bölge şampiyonu olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı elde eden Küçük Erkekler bu yıl Yıldızlar ligine terfi etti. 22 Ekim tarihinde başlayan Yıldız Erkekler ligine katılan takımın bu yılki rakipleri ise Menteşe Belediyespor, Milas Belediyespor, Fethiye G.S.İ.M. ve Muğlaspor oldu. Beşkaza Spor Salonunda oynanan ve çok sayıda seyircinin izlediği ilk derbi maçı Fethiye G.S.İ.M’yle oynandı. Maçta Küçük Erkekler rakibini 3-0(25-17, 25-16, 25-18) yendi. Muğlasporla oynan maçta ise Küçük Erkekler takımı yine rakibini 3-0(25-11, 25-10, 25-9) yendi.

Yıldız Kızlar liginde B grubunda yer alan takımın rakipleri Dalaman Belediyespor, Marmaris Gençlikspor(A), Muğla Büyükşehir Belediye, Marmaris gençlik Spor (B) ve Fethiye G.S.İ.M. olarak belirlendi. Beşkaza Spor Salonunda oynanan ligin ilk maçı Fethiye G.S.İ.M’yle oynandı. Yıldız Kızlar rakibini 3-1(25-22, 24-26, 25-22, 25-6) mağlup etti.

Maçlarla ilgili konuşan Fethiye Belediye Spor antrenörü Mustafa Küçükaydın, sezona başlarken kendilerine destek olan Başkanımız Behçet Saatcı’ya ve kulüp başkanı Mustafa Ferizcan’a ve diğer yönetim kurulu üyelerine, beden eğitimi öğretmenlerine, okul yöneticilerine ve sporcu ailelerine teşekkür etti. Velilere seslenen Küçükaydın,   spor yapan çocuk-genç her alanda başarılı olur, özgüveni gelişir, planlı- disiplinli yaşama kültürünü geliştirir. Dolayısıyla derslerinde daha da başarılı olurlar dedİ ve tüm takımlara başarılar dileyerek; fairplay içerisinde, sakatsız, kazasız, hak edenin hakkını aldığı, güzel bir lig diledi.

24.06.2017