Belediye & Lions işbirliğinde 100 günlük ağacı 06 Ekim 2016 Perşembe

Lions Kulübü kuruluşunun 100. Yılı olması dolayısıyla, Fethiye Belediyesi işbirliğinde ilçeye 100 günlük ağacı fidanı dikti.

Karşılıksız gönüllü hizmetler sunarak insani değerleri yükseltme hedefiyle bir araya gelen Lions Klübü güzel bir gelecek bırakmak için Fethiye’nin Akarca Mahallesi, Öğretmenler Caddesindeki yeşil alana 100 adet günlük ağacı fidanı dikti. Sade bir törenle yapılan fidan dikimi etkinliğinde, 48 numaralı fidana Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ismi verilerek gerçekleştirildi. Belediye Başkan Vekili Mete Atay, Kültür Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ve Park ve Bahçeler Müdürü Durmuş Sazcı ile Lions yönetim ve üyeleri fidan dikimine katılım sağladılar.

Fidan dikiminin hemen öncesinde açıklamalarda bulunan Lions Dönem Başkanı Arzu Yeni, Lions’un 100. Yılı dolayısıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade etti. Tüm Türkiye’de bu etkinliğin yapıldığına dikkat çeken Başkan Yeni, Fethiye Belediyesi’ne duyarlı desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Behçet Saatcı adına ağaç dikimi yapacaklarını da belirtti. Başkan Vekili Mete Atay ise, böyle bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Akarca’daki ağaç dikiminin ardından 1. Etap Sahil Bandı’na Fethiye Hatırası noktası oluşturuldu. Buradaki ‘Fethiye Hatırası’ noktası sade bir törenle açıldı.

18.10.2017