Başkan Saatcı'dan Halk ve Anadolu Bankasına ziyaret... 23 Eylül 2016 Cuma

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Halk Bankası ve Andadolu Bank'ın yeni atanan müdürlerini iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Saatcı her iki banka müdürüne görevlerinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz aylarda Halk Bankası ve Anadolu Bank'ın Fethiye Şubelerine atanan Banka Müdürleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etmişti. Saatcı da banka müdürlerine iadeyi ziyaret gerçekleştirerek başarılar diledi. İlk olarak Halk Bankası'nı ziyaret eden Başkan Saatcı, Şube Müdürü Gültekin Özdemir'e uzun bir çalışma dönemi dileyerek “Halk Bankası daha önce de kredi alışverişi yaptığımız bir bankaydı. Bizim gözümüzde de özelleşmeyerek ayakta kalan bankalardan biridir. İnşallah da Devletimizin elinde kalmasını temenni ediyorum. Fethiye'de yapacak olduğu çalışmalarda müdürümüze ve banka çalışanlarına kolaylıklar diliyorum” dedi.

Halk Bankası Müdürü Gültekin Özdemir ise Başkan Saatcı'nın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bu güzel şehirde bankamız gerek tarım gerek turizm gerek ise esnaflarla iyi çalışmalar yapmış. Ben de bu çizgiyi daha yükseğe çekerek Fethiyemize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Beni çok iyi karşıladıkları için de Fethiyelilere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Anadolu Bank'a yaptığı ziyarette ise, banka müdürü Mesut Çürük'e başarılar dileyen Başkan Saatcı, "Kendisinin de ifade ettiği gibi Fethiye insana enerji veren bir şehir. Ancak bu şehirde görevini aksatmadan yapmak da belli fedakarlıklar gerektiriyor. Fethiye'nin güzelliklerini insanlara sunarken, özellikle de yöneticiysen karşılığını senden alıyor. İnşallah müdürümüz Fethiye'de uzun süreli ve başarılı bir dönem geçirir" ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Başkan Saatcı'ya teşekkür eden Anadolu Bankası Müdürü Mesut Çürük de "Fethiye hakikaten benim de ufkumu açan bir şehir oldu. Hem turizm hem tarım alanında ciddi anlamda bana katkısı olacağını düşündüğüm bir ilçe Fethiye. Umarım benim görevim de Fethiye için iyi olur" dedi.

18.08.2017