Çamköy İlköğretim Okulu’ndan Belediyemize ziyaret 21 Eylül 2016 Çarşamba

İlköğretim haftası dolayısıyla Çamköy İlköğretim Okulu Müdürü Musa Talay ve beraberinde 4. Sınıf öğrencileri, Fethiye Belediyesi Başkan vekili Mehmet Yılmaz Cesur’a ziyarette bulundu. Başkan Vekili Cesur, “Okullarımızın amacı aynı zamanda kişilikli ve şahsiyetli bireyler yetiştirmektir” diyerek öğrencilere ünlü yazar Ömer Seyfettin’in kitaplarını hediye etti.

Samimi ortamda geçen ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Başkan Vekili Mehmet Yılmaz Cesur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çamköy İlkokulu Müdürümüz Musa Bey ve öğrencilerimiz, Belediyemizi ziyaret ediyor. Başkanımız Behçet Saatcı, şehir dışında olmasından dolayı ben vekalet ediyorum. İyi bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Çocuklarımızı iyi makamlarda kişilikli ve şahsiyetli birer birey olarak görmek istiyoruz. Yeni öğretim yılında tüm eğitim camiasına kolaylıklar ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

20.09.2017