Başkan Saatcı'dan Fethiyespor'a moral yemeği... 24 Ağustos 2016 Çarşamba

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Onursal Başkanlığını yaptığı Fethiyespor camiasını düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Her yıl sezon başında geleneksel olarak verilen yemeğe Yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın yanı sıra Fethiyespor eski başkanları da katıldı. Yemekte Başkan Saatcı'ya Fethiyespor Kulüp Başkanı Okan Uysal tarafından 82 numaralı Fethiyespor forması hediye edildi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın her sezon öncesinde Fethiyespor camiasını bir araya getirdiği yemek daveti Ecesaray’da yapıldı. Yemekte Fethiyespor camiasının ileri gelenleri, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla birlikte Fethiye protokolü de yer aldı. Yemek öncesi Başkan Saatcı'ya çiçek takdim edilerek Fethiyespor Kulüp Başkanı Okan Uysal tarafından da Fethiyespor forması hediye edildi. İl olma beklentisi içindeki Fethiye için formanın arkasında bulunan 82 numarası da dikkatlerden kaçmadı.

Saatcı, “Başarılı olacaksınız. Çünkü içinizdeki heyecanı gördüm

Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu ile yaptığı sohbet sırasında "Başarılı olacağınız konusunda en ufak şüphem yok. Çünkü içinizdeki heyecanı gördüm. Çünkü insan yaptığı işin heyecanını taşıdığı zaman ne iş yaparsa yapsın, kesinlikle başarılı olur" dedi. Başkan Okan Uysal, yemek için Belediye Başkanı Behçet Saatcıya teşekkür ederek "Fethiyespor bu sezon desteklerinizle ligde oldukça başarılı olacaktır" şeklinde konuştu.

29.05.2017