Bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti 19 Ağustos 2016 Cuma

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mustafa Akkuş, bir parkta ot yolma çalışması yaparken, para dolu bir cüzdan buldu. Bulduğu cüzdanla beraber Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne gelen Akkuş, paranın sahibine teslim edilmesini istedi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü, para dolu çantanın sahibi Fatma Çalışkan’a ulaşarak, cüzdanı teslim etti.

Belediye’ye para dolu cüzdanını almaya gelen Çalışkan, personel Akkuş ve tüm Belediye ekiplerine teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Park Bahçe personelimiz Mustafa Akkuş kardeşimiz, dün bir parkımızda çalışma yaparken bir çanta buluyor. Bu çantayı da getirip, İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Bey’e teslim ediyor. Daha sonra çanta sahibi bulunup, içindeki ciddi bir rakam olan parayla birlikte çanta teslim edildi. Personelimizin bu örnek davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta şehitlerimizin ailelerine yönelik bir örnek davranış sergilemişti personelimiz. O zaman onlarla gurur duyduğumu söylemiştim. Şimdi Mustafa kardeşimin duyarlı davranışından dolayı bir kez daha gurur duyduğumu ifade ediyorum. İnsanlık karakterle, duruşla oluyor. Eğitimle olmuyor” diye konuştu.

Başkan Saatcı, personelinin bu duyarlı davranışından dolayı bir hediye takdim etti.

24.04.2017