Türkiye Şampiyonluğu başarısını Başkanlarıyla paylaştılar. 06 Ağustos 2016 Cumartesi

Fethiye Belediyespor Kick Boks ve Hentbol Takımları Türkiye Şampiyonluğu başarısını, kendilerine her zaman destek veren, Belediyespor’un kurucusu Başkan Behçet Saatcı’yla paylaştılar. Kendilerine kupayla gelen sporculara hediyeler veren Başkan Saatcı, “Ülkemizin zor bir süreç atlattığı şu dönemde başarılarınızla yüreğimize su serptiniz” dedi.

“Yüreğimize su serptiler”
Fethiye Belediyespor’un başarıları hem bize hem Fethiyelilere büyük gurur verdi. Belediyespor’umuzun Kick Boks’da Türkiye Şampiyonu olması, yine Belediyemizin pehlivanı Ali kardeşimizin Kırkpınar Başaltında birinci olarak Başpehlivan olması,  Hentbol’dan gelen yine dereceler ve şampiyonluklar, ülkemizin bu zorlu döneminde yüreğimize su serpti. Biz karınca kararınca çocuklarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki, Fethiyeli çocuklarımıza şans verilince onlar her türlü başarıyı getiriyorlar. Hem eğitimlerinde hem de sporlarında yapmış oldukları çabalar karşılıksız kalmasın. Biz hep onların yanında olacağız” diye konuştu.

“Çocuklarını bizlere emanet eden ailelere teşekkür ediyoruz”
Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ise, “Türkiye derecelerimizi Başkanımız Sayın Behçet Saatcı ile paylaşmak istedik. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Ali hocama, Murat hocama teşekkürü bir borç biliyorum. Sporcularımızı kutluyorum ve özellikle onları spora yönlendiren biz Belediyespor’a güvenip, çocuklarını bize emanet eden değerli ailelerine saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Ben tüm bu başarıları maddi, manevi destekleyen Başkanımız Behçet Saatcı’ya çok çok teşekkür ediyorum. Beşkaza’mıza bu Türkiye derecelerini Allah’ın izniyle getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Hedef Dünya Şampiyonluğu…”
Kick boks antrenörü Ali Yorgun da, hedeflerinin Dünya şampiyonası olduğuna dikkat çekerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Hentbol antrenörü Murat Kaya ise, “Her şey destekle oluyor. Çünkü çalışmakla bir yere kadar gidiyorsunuz. Başkanımız Behçet Saatcı ile Sayın Mustafa Ferizcan’ın çok büyük desteği var. Hedefimiz bu başarı çıtasını arttırmak” dedi.

18.08.2017