1 milyon 218 bin m² asfalt yol yapıyoruz 02 Ağustos 2016 Salı

Fethiye Belediyesi 2016 yılının ikinci yarısında yaklaşık 1 milyon 218 bin m² asfalt yol yapacak. Çalışmalar büyükşehir yasasıyla ilçeye bağlanan 26 köy ve belde de başladı. Toplam 41 mahallede yapılacak çalışmalar kapsamında sadece belediye asfalt timinin 500 bin m² asfalt yol yapması bekleniyor.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında Fethiye merkez(15 mahalle), Karaçulha, Esenköy, Eldirek, Çamköy, Çiftlik, Kargı, Çenger, Yanıklar, Bozyer, Gökben bölgesinde yaklaşık 395 bin 182 m² asfalt yapılacak. Aynı zamanda Ölüdeniz, Nif, Göcek, Karacaören, Gökçeovacık, Yeşilüzümlü, İnlice,  Koru, Faralya, Kayaköy, Keçiler bölge ve civarında 323 bin 433 m² asfalt yapılarak, köylerde toz yol kalmayacak. İki bölge yanı sıra Fethiye Belediyesi asfalt timi, Fethiye merkez başta olmak üzere tüm köylerde asfalt dökmeye devam edecek. Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı sadece asfalt timi,  neredeyse tüm köy yollarında olacak. Fethiye merkeze 100 bin m² civarında asfalt dökmeyi planlayan asfalt ekibi çalışmalarına Foça Mahallesi’nde başladı. Bu bölgedeki çalışmaları hızlı bir şekilde sonlandıran ekipler, Göcek bölgesinde 35 bin m² asfalt çalışmasına başladı. Vatandaşlardan gelen talepleri en ince ayrıntısına kadar değerlendiren belediye ekipleri, talepler doğrultusunda da mahallelere hizmet verecek.

24.04.2017