YENİÇAĞ GAZETESİ SAHİBİ AHMET ÇELİK'TEN SAATCI'YA ZİYARET 29 Temmuz 2016 Cuma

Ulusal medyanın ve Türk Milliyetçiliği'nin önemli temsicilerinden biri olan Yeniçağ Gazetesi'nin Sahibi Ahmet Çelik, Başkan Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Saatcı için “Türk siyasetinin çok önemli isimlerinden biri” ifadelerini kullanan Çelik, Saatcı’nın Fethiye için yaptıklarının örnek alınması gerektiğini belirtti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik ile birlikte ziyaret eden Yeniçağ Gazetesi sahibi Ahmet Çelik, “Belediye Başkanımızı çok beğeniyoruz. Türkiye’nin tanıdığı, bildiği önemli bir siyasetçi. Dört dönemdir görev yapan bir başkan. Son seçimde  DP’den aday olsa da bir anlamda bağımsız  olarak seçilmiştir.  Duruşu ve Fethiye için yaptıkları ile örnek bir isim. Bizi misafir etmesinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimi ile de ilgili görüşlerini dile getiren Çelik “Ülkemizde bir darbe teşebbüsü olmuştur. Türkiye’de demokrasi ortadan kaldırılmak istenmiştir. Halkımızın sağduyusuyla bu girişim başarısızlığa uğratılmıştır. Türkiye inşallah böyle bir sıkıntıyı bir daha yaşamaz” temennisinde bulundu.

Başkan Saatcı ise,Yeniçağ Gazetesi sahibi Ahmet Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Öncelikle ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Sosyal medyanın bu kadar yoğun kullanıldığı bir ortamda, gazete çıkarmak  kolayiş değil. Biz, güne bir anlamda onlarla başlıyoruz. Ayrıca camia olarak kendisine, orada emek veren, yazan arkadaşlarımıza da teşekkür borçluyuz.Onlar hareketimizin gözü kulağı. Ne zorluklarla mücadele verdiklerini biliyoruz. Ama dava adamı olmak böyle birşey. Fedakarlıklar üzerinde yürür dava. Maddi manevi herşeyi feda ediyorsan, zaten dava adamı oluyorsun.  Ahmet kardeşimde sıra dışı insanlardan biri. İnşallah tirajlarıda artar. Basın haberleşmede önemli bir işlev görür. Hep Pavlov’un köpekleri gibi hareket eden değil de, yorumu okuyucuya bırakan bir gazete istemişimdir. Bu çizgide gidiyorlar. Kendisine, hem yayın hem iş hayatında başarılar dilerim” diye konuştu.

24.04.2017