e
Beşkaza’nın BAŞPEHLİVAN’ı 25 Temmuz 2016 Pazartesi

Fethiye Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Ali Yanatma, 655. Tarihi Kırkpınar yağlı pehlivan güreşlerinde başaltı boyunda son dörde girerek başpehlivan oldu.

Geçmiş yıllarda da üstün başarılar kazanan Yanatma, başpehlivan olarak Fethiyelilerin gururu oldu. Güreşin ata sporu ve bizi biz yapan değerler olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, “Belediyemizin Pehlivanı Ali Yanatma, Edirne'de gerçekleştirilen 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başaltı boyunda son dörde kalarak 'Baş Pehlivan' kategorisine yükselmiştir. Eğer imkan verilirse, tüm Belediyesporlu çocuklarımız gibi bizlere neler yapabileceğini gösteren ve ata sporumuzda ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Ali'mizi şimdiden kutluyor, kalan karşılaşmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Saatcı sıkıntılı süreçte Yanatma’nın başarısının yüreklere su serptiğine değinerek, “Bu sıkıntılı günlerde yüreğimize su serpen, Beşkaza’nın gururu olan, Kırkpınar’da göğsümüzü kabartan Başpehlivanımız Ali Yanatma’yı gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

25.04.2018