e
Veteranlar maçını dostluk kazandı. 15 Temmuz 2016 Cuma

Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi’nin açılışı için Fethiye’ye gelen Galatasaray Veteranlar Takımı, Fethiye Şehir Stadı’nda Fethiyespor Veteranları ile yaptığı dostluk maçını 4-2 kazandı.

Galatasaraylı taraftarların meşaleler yakarak destek verdiği sarı-kırmızılı veteranlar ile Fethiyespor veteranlar arasındaki karşılaşmayı, Uğurtan Kocaman, Cemre Ekimci ve Durmuş Ali Kepçeli hakem üçlüsü yönetti. Galatasaray Veteran Takımı sahaya Kerem inan, Aydın Okay, Furkan Ölçer, Faruk Atalay, Alp Yalman, Evren Turan, Altan Aksoy, Metin Yıldız, Erkan Engin, Turgay Kazancı, Mustafa Kocabey ve HASAN Vezir 11’i ile çıktı. Fethiyesporlu veteranlar ise sahada Alparslan, Mustafa, Okan, Salih, Şener, Osman, Onur, Tolga, Yücel, Önder, Hakan Aşık 11’i ile yer aldı.

Dostluk havasında geçen karşılaşmada ilk yarı golsüz kapanırken; ikinci yarıda penaltıdan Evren Turan, Faruk Atalay ve Mustafa Kocabeyin iki golüyle Galatasaray Veterenlar takımı karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi. Fethiyespor Veteranlar takımının gollerini ise Yücel ve Mustafa kaydetti. Karşılaşmayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ve Galatasaraylı bazı yöneticilerde izledi.

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Alp Yalman, ilerlemiş yaşına rağmen ortaya koyduğu mücadelenin ardından maçı değerlendirdi. Yalman, "Bir veteranlar ligi oluşturulursa iyi olur. Burada dostluk ortaya koyduk" diye konuştu. Galatasaray’ın "Papen Mustafa" lakaplı oyuncularında Mustafa Kocabey de, şöyle konuştu: "Dostluk amaçlı güzel bir karşılaşma ortaya koyduk. İki gol attım. Gol atmak değil dostluk çok güzeldi" Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrecan Arıkan ise yaptığı açıklamada, "Galatasaray Kulübü’nün izniyle dernek binamızı açtık. Fethiyespor veteranları ile Galatasaraylı veteranları buluşturduk" dedi.

25.05.2018