Fenerbahçeli Milli Futbolcu Şener Özbayraklı'dan Başkan Saatcı'ya ziyaret... 27 Haziran 2016 Pazartesi

Fethiye Göcek'te tatil yapan Milli Takımın ve Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Şener Özbayraklı, Fethiye Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.  Milli Futbolcu gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Saatcı'ya imzalı Fenerbahçe forması hediye etti.

Ziyareti, 2003-2005 yılları arasında Fethiyespor'da forma giyen Olcay Çınar ile birlikte gerçekleştiren Milli Futbolcu Şener Özbayraklı "Behçet Başkanımızı ziyarete geldik, çok memnun olduk. İnşallah kendisini en kısa zamanda maçlarımıza bekliyoruz" diyerek Başkan Saatcı'yı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na davet etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise "Olcay bizim eski kaptanımızdı. Benim örnek gösterdiğim ön liberolardan bir tanesiydi. Dostluklarımızda hiç gemiyi terk eden, el bırakan olmadık. Olcay ile de hep toka ederek ayrıldık.  Gözbebeğimiz Fenerbahçe'nin oyuncusu Şener kardeşimiz de tatildeymiş, bizi ziyarete geldi. Gösterdiği kadirşinaslığa çok teşekkür ediyorum. Aynı davayı güttüğümü söylediğim, Cuma Namazını bile "burada kılarız" deyip -ki tatil köylerinde cami yok... Fethiye'deki tatil köylerinden dışarı çıkmayan, bir sürü siyasetçi gördüm. Ama bu genç kardeşlerim Göcek'teki tatillerini bölerek buraya kadar geliyor. İşte adamlık, vefa, kadirşinaslık böyle oluyor. Çok teşekkür ediyorum. Şener de şimdi gözbebeğimiz. Gökhan'ın ardından sağ kanat da ona kaldı artık. Büyük takımlar hep büyük hedefler kovalıyor.  Bu konuda kendisi de ter dökecek. Şener'e ve arkadaşlarına sakatlığın olmadığı ve başarılarla dolu bir sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.

18.08.2017