Hatice Teyze artık kordonda gezebilecek. 08 Haziran 2016 Çarşamba

Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası, kas iskelet sisteminde çocukluğundan bu yana rahatsızlığı bulunan 70 yaşındaki Hatice Kaya’ya, tekerlekli sandalye verdi. Yıllardır kordona çıkamadığını söyleyen Kaya, Fethiye Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Fethiye Belediyesi tarafından kurulan Engelsiz Masa’ya başvuruda bulunulması üzerine belediye ekipleri Hatice Kaya’nın evine giderek tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası personeli Kader Bozbaş, tekerlekli sandalyeyi kullanımı hakkında bilgileri Hatice Teyze’ye anlattı. Başvurudan hemen sonra tekerlekli sandalyeyi teslim ettiklerini ifade eden Bozbaş, Hatice Teyze’ye tekerlekli sandalyenin hayırlı olmasını diledi. Hatice teyze ise, kordona çıkamadığını belirterek, “Artık kızım beni kordona gezmeye götürebilir. Diğer şekilde hiç olmuyordu. Belediyemize teşekkür ederim” dedi.

01.05.2017