Başkan Üzümlü’de çalışmaları inceledi. 2 Haziran 2016 Perşembe

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her hafta mesai yaptığı Yeşil Üzümlü’de yapılan çalışmaları inceledi. Üzümlü Selçuklu Camii’nde yapılan parke ve peyzaj çalışmaları yanı sıra bölgedeki tuvalet eksikliğinin de sona erdiğini ifade eden Başkan Saatcı, her mahallede eksik olan bölgelerde bu tür çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Üzümlü beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Saatcı, Üzümlü binasında gelen misafirlerini ağırladı. Ardından Ramazan ayı öncesi Selçuklu Camii’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Saatcı, cami imamı Özay Kurt’dan bilgiler aldı.

Başkan Saatcı, köylerde eksiklerin tamamlanmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “Ramazan ayı öncesi Allah var, buranın lavaboya ihtiyacı vardı. Arkadaşlarım bu sorunu giderdi. Aynı zamanda parke ve peyzaj çalışmaları da devam ediyor. En kısa sürede bu işlerde sona erecek. Hocamda sağolsun, 30 gün burada iftar vermeyi düşünüyor. Ben hocamı ve destek verenleri teşekkür ediyorum. Ramazan paylaşımdır, kaynaşmadır, kucaklaşmadır. Arkadaşlarıma da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tip çalışmalar sadece bu bölgede değil, ihtiyaç olan her bölgede devam edecek” dedi.

24.06.2017