Trafik Eğitim Parkı’nda 5 bin öğrenci eğitim aldı. 02 Haziran 2016 Perşembe

Fethiye Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan bölgenin ilk Trafik Eğitim Parkı’nda bu yıl 32 ilköğretim okulundan bu yıl 5 bin öğrenci uygulamalı eğitim aldı.

Fethiye Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile başta Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi olmak üzere birçok STK’nın destek verdiği, “Geleceğimizin teminatı çocuklara trafik eğitim programı” sonlandı. Yıl boyunca 32 ilköğretim okulundan sadece 3. ve 4. sınıflara verilen uygulamalı eğitimlerde 5 bin 7 öğrenci programı tamamladı. Minik yaşlarda pratik trafik eğitimi alınması konusunda Fethiye Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince verilen eğitimlerde, öğrencilerin trafik kurallarını görsel olarak gösterilip, direk uygulatılmasının büyük fayda sağlandığı bildirildi. Kurslar sonrası programa destek veren kurum ve STK temsilcilerine teşekkür belgesini, Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Kader Şarlak verdi. Uygulamanın önümüzdeki eğitim ve öğretim yıllarında devam edeceği öğrenildi.

18.10.2017