Belediyespor Kürek ve Yelken takımları başarıları kutladı. 02 Haziran 2016 Perşembe

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, üst üste büyük başarılar alan Fethiye Belediyespor Kürek ve Yelken Takımlarını yemekte bir araya getirdi. Başkan Saatcı, “Allah’ıma şükürler olsun, ilk göreve geldiğimizde gerçekleştirdiğimiz Belediyespor’da çocuklarımız, büyük başarılar aldılar, milli takıma gidenler oldu. Burada amaç daha çok çocuğumuzun spor yapmasıdır” diye konuştu.

Kupaları ve madalyaları ile yemeğe gelerek, kendilerine en büyük desteği sağlayan Başkanları Behçet Saatcı’ya teşekkür edip, başarılarını paylaşan sporcular, Behçet amcalarıyla sohbet edip, sık sık fotoğraf çektirdiler. Yemeğe Başkan Saatcı yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ, Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan ile teknik heyet ve sporcular katıldı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Biz bu işe başladığımızda kürek ve yelkenle başlamıştık. Tüm sporcularımızla sofra paylaştık. Allah’ıma şükürler olsun, ilk göreve geldiğimizde gerçekleştirdiğimiz Belediyespor’da çocuklarımız, büyük başarılar aldılar, milli takıma gidenler oldu. Burada amaç daha çok çocuğumuzun spor yapmasıdır. Ben Mustafa başkanıma, teknik heyete, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Belediyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ise, sporculara ve teknik heyete başarılarından dolayı tebrik ederek, hedeflerinin daima daha ileri olduğunu kaydetti. Ferizcan, çocuklara en büyük desteği Behçet Saatcı’nın verdiğine dikkat çekerek, “Ben Başkanıma teşekkür ediyorum. Bizi bugün yemekte bir araya getirdi. Ben büyük fedakarlık yaparak yıl boyunca büyük çaba gösteren çocuklarımıza  ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

29.05.2017