e
Kürek takımı kupayı yine es geçmedi. 26 Mayıs 2016 Perşembe

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Maltepe’de gerçekleştirilen, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kupası Kürek Yarışları’nda Fethiye Belediyespor Kürek Takımımız, bir altın, iki gümüş madalya, bir birincilik, bir üçüncülük kupası olarak yine göğsümüzü kabarttı.

Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, 16 sporcu ile 9 kategoride katıldığı yarışlarda madalya, 2 gümüş madalya, bir bronz madalya alma başarını gösterdi. Bunun sonucu olarak da Küçükler Kategorisinde birincilik kupasını, Yıldız Erkekler Kategorisinde ise üçüncülük kupasını alan Belediyespor üstün bir başarı sergiledi.

Takım Antrenörü Nasuh Dinçer, bu başarı da emeği geçen sporcularına, sporcu aileleri, Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ve Başkan Saatcı’ya ise teşekkür etti. Dinçer yarışlar öncesinde iyi hazırlandıklarını belirterek, kupa ve madalyaları Fethiye’ye getirmelerinden dolayı mutluluğunu ifade etti.

20.02.2018

2016 Faaliyet Raporu 2017 Performans Programı Meclis Kararları Fethiye Kaymakamlığı
  2015 Faaliyet Raporu 2016 Performans Programı Kamu Hizmet Standartları Tabloları FETAV
  2014 Faaliyet Raporu 2015 Performans Programı   FETOB