e
Şampiyonluğu yemekte kutladılar. 26 Mayıs 2016 Perşembe

Aydın’da yapılan küçük erkekler voleybol bölge maçlarında bölge şampiyonu olan Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı, şampiyonluğu yemekte kutladı. Belediyespor, 17-24 Haziran’da İzmir’de yapılacak olan Türkiye Kupası finallerinde bölgemizi temsil edecek.

Muğla’da yapılan Küçük Erkekler voleybol ligini namağlup şampiyon tamamlayan  Fethiye  Belediyespor  voleybol takımı ilimizi Aydın’da yapılacak olan bölge maçlarında temsil etme hak kazanmıştı. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve kazananın Bölge Şampiyonun olarak Türkiye finallerine katılacağı maçta rakibini 3-0’lık net bir skorla geçen  Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı adını hem bölge şampiyonu olarak hem de Türkiye finalisti olarak yazdırdı.

Alınan başarı sonrası Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bölge şampiyonu takımı yemekte bir araya getirdi. Ancak şehit haberi dolayısıyla yemeğe Başkan Saatcı katılmadı. Fethiye Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve sporcularının katılımıyla gerçekleşen organizasyonda antrenör Mustafa Küçükaydın, tüm sporculara, ailelerine, Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ve Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür ederek, hedeflerinin Türkiye finallerinde Fethiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ise, sporcuları ve teknik heyeti kutlayarak, kendilerini her zaman destekleyen Başkan Saatcı’ya teşekkür etti. Ferizcan Türkiye finallerinde sporculara başarılar diledi.

20.04.2018