Engelsiz iletişim masamız hizmette… 03 Mayıs 2016 Salı

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Engelsiz İletişim Masası oluşturuldu. Engelsiz İletişim Masası’na ziyaret gerçekleştiren Başkan Behçet Saatcı, “Fethiye Belediyesi olarak 1999 yılından bu yana engelli kardeşlerimize bakış açımız belli. Bu dönem bu işin resmi bir eksikliğini daha giderdik” diye konuştu.

Engelsiz iletişim masasına yapılan ziyarete Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Mete Karacadağ da katıldı. Engelli vatandaşlar ve ailelerine hizmet verecek olan Engelsiz İletişim Masası’nda, Belediye’ye gelen engelli vatandaşlar karşılanarak, her türlü işlem takibi de yapılacak. Engelsiz İletişim Birimi’nin hayırlı olmasını dileyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Fethiye Belediyesi olarak 1999 yılından bu yana engelli kardeşlerimize bakış açımız belli. Bu dönem bu işin resmi bir eksikliğini daha giderdik. Fethiye Belediyesi olarak engelsiz birimini oluşturuldu. İki tane arkadaşımız da burada görevlendirildi. Bundan sonra engelli kardeşlerimizin dilinden anlayan, bir tanesi engelli olan bir tanesi de engelli eşi olan bir arkadaşımız, artık buradan sorumlu. Engelli kardeşlerimizin eksikleri tamamlamak için, arkadaşlarımız çaba gösterecekler” diye konuştu.

21.06.2018