e
Miraç Kandiliniz Mübarek olsun. 03 Mayıs 2016 Salı

Fethiye Belediyesi Miraç Kandili dolayısıyla hizmet binası girişinde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kandil simidi dağıtımına ilgi yoğun oldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tüm İslam coğrafyasının Miraç kandilini kutladı. Saatcı açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Peygamber Efendimizin Allah-ü Teâla ile konuştuğu Miraç Kandilinizi, İslam Coğrafyasına Barış getirmesi temennisi ile kutlarım. Ayrıca, Metehan’dan beri devam eden Türklük şuurunu, 1944’te tekrar ayağa kaldıranları, şükran ve rahmetle anar, kendisini Türk hissedenlerin Türkçülük Bayramını kutlarım. ‘Yaşasın Turan’” şeklinde oldu.

11.12.2017