Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun 7.Etabı Fethiye'de Başladı 30 Nisan 2016 Cumartesi

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 7. Etabı Fethiye’de başladı. Atatürk Caddesi'nde  startı verilen ve yaklaşık 100 sporcunun katıldığı 128.6 km'lik etap, Marmaris'te son bulacak.

Kıtalararası tek tur olma özelliği taşıyan, Uluslararası Bisiklet Birliği takviminde 2. HC kategorisinde yer alan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun, Fethiye-Marmaris etabı başladı. Saat 10.30’da Atatürk Caddesi'nde verilen starta yaklaşık 100 sporcu katıldı. Fethiye-Marmaris etabı, Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nun birlikte verdiği startla başladı. Bisiklet turunu izlemeye gelen Fethiyeli vatandaşlar da yarış başlamasını ilgiyle izledi. Bisiklet turunun 201 kilometrelik 8. etabı ise, Marmaris-Selçuk arası yapılacak olan yarışla devam edecek.

30.04.2017