Genel Duyuru
Duyuru Tarihi : 04 Mayıs 2017 Perşembe
Özet : Muğla Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü'nün irtifak hakkı ilanı
Dosya : Detay dosyası için tklayınız.

Açıklama : 4706 sayılı Hazineye ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun Ek-3 üncü maddesi ile 15/06/2012 tarih ve 201283305 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında karara dayanılarak yayımlanan Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslara göre aşağıda yer alan mülkiyet Hazineye ait taşınmazlar üzerinde gerçek ve tüzel kişiler lehine 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecektir.

29.05.2017