Skip Navigation Links

Haber Detay


Haluk Levent Fethiye’de sahne alacak


Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan yeni yıl kutlaması etkinlikleri belli oldu. 30 Aralık Cumartesi Günü akşamı Beşkaza Meydanı’nda ünlü sanatçı Haluk Levent ve Özgür Can Çoban sahne alacak.

Başkan Karaca, Haluk Levent ile Ankara’da görüşmüştü
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara ziyareti sırasında ünlü sanatçı Haluk Levent ile görüşmüştü. Başkan Karaca, şahsi sosyal medya hesabına Haluk Levent ile olan fotoğrafını, bu sözlerle paylaşmıştı; “Değerli dostum Haluk Levent ile yağmurlu bir Ankara akşamında karşılaştık. Fethiye’mize önümüzdeki günlerde sürprizi var”

Haluk Levent ve Özgür Can Çoban, 30 Aralık Cumartesi Günü sahne alacak
Ünlü Türk Rock Starı Haluk Levent, yeni yıl etkinlikleri kapsamında 30 Aralık Cumartesi Günü Fethiye Beşkaza Meydanı’nda sahne alacak. Fethiye Belediyesi’nin gerçekleştireceği etkinlikler bununla sınırlı kalmayacak. Yine 30 Aralık Cumartesi Günü ünlü sanatçı Özgür Can Çoban da Haluk Levent’ten önce sahneye çıkacak.

Pazar gecesi dj performans ve Onur Asilkılıç sahne alacak
31 Aralık Pazar Günü ise; Gökhan Yağlı tarafından dj performans gerçekleşecek. Saat: 23.00’da Onur Asilkılıç yine Beşkaza Meydanı’nda sahne alacak.