Mustafa Kemal Bulvarı adına yakışır hale geliyor

Fethiye Belediyesi, Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı’nda BSK Sıcak Asfalt, kaldırımlar ve adliye önündeki alana akıllı kavşak yapılması için çalışmalara başlandı.

Altyapısıyla ilgili çalışmaların daha önce yapıldığı Mustafa Kemal Bulvarı’nda kazma çalışmaları hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mesai gözetmeksizin bölgede çalışmaları takip ediyor. Mustafa Kemal Bulvarı’nda 2 kilometre alan BSK sıcak asfalta kavuşacak. Çalışmalar bununla bitmeyecek. Yol kenarlarında özel gereksinimli bireyler de düşünülerek, kaldırım çalışmaları yapılacak.

Adliye önüne akıllı kavşak
Fethiye Belediyesi aynı zamanda Fethiye Adliyesi önüne akıllı kavşak projesini de hayata geçirecek. Böylece Mustafa Kemal Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmaları yanı sıra akıllı kavşak çalışması da birlikte yürüyecek. Ekipler çalışmalar için geç saatlere kadar mesai yapmaya devam ediyor.