Skip Navigation Links

Haber Detay


“Bir dönem daha adayım”


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Nif Kiraz Festivali’nde yaptığı konuşmada, önümüzdeki yerel seçimler partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) uygun görmesi halinde tekrar aday olacağını söyledi.

“Ekonomik krize rağmen…”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, her sene Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde gerçekleştirilen Kiraz Festivali’nde yaptığı konuşmada görev süresi boyunca yapılan yatırımlar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Karaca,
ekonomik krize ve zor şartlara rağmen halkın yanında olduklarını dile getirdi ve yerel seçimde partisinin uygun görmesi durumunda tekrar aday olacağını duyurdu.

“Farklı partilere oy veren insanların dışlanmasına müsaade etmeyeceğiz”
Fethiye’de yapmış olduğu birçok icraatları alanı dolduran vatandaşlarla paylaşan Başkan Alim Karaca, “9 ay sonra seçimler var. Hep beraber sandığa gideceğiz. Milletim, halkım, sizler ne yönde karar verirseniz eyvallah saygılıyım. Ama şunu ifade etmek isterim ki, bazı bölgelerde farklı partilere oy veren insanların dışlanmasına müsaade etmeyeceğiz. Sizin bir belediyeniz var. Zor anlarınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu bölgeye hizmet için beraber yürüyelim. Siyaset yapacaksanız 9 ay sonra seçim var çıkın projelerinizi anlatın. Halkımız ne yönde karar verirse saygı duyacaksınız. Halkımız ittifaksız seçime girmeme rağmen Fethiye’de yüzde 86 oy artışıyla şahsımı belediye başkanı ilan etti. Bundan sonra bir dönem daha aday adayıyım. Partim aday gösterdiği takdirde sizlere geleceğiz. Takdir ederseniz bir dönem daha belediye başkanlığı yapacağız. Eğer sizlerin takdiri olmazsa başka bir arkadaşımıza o yetki verilirse sizlerin huzurunda söz veriyorum o devir teslimi yapacağım, eğer tecrübelerimizden yararlanmak isterse ben Fethiye’nin bir evladıyım burada yaşayacağım ve tüm bilgileri aktaracağım. 5 yıl boyunca o belediye başkanı arkadaşımızın yanında olacağım ve onla beraber çalışacağım.”